Από τις πιο αγαπημένες παράλληλες εκδηλώσεις της SEREXPO είναι πάντα αυτές που σχετίζονται με τη γαστρονομία, καθώς αναδεικνύουν τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας. Και στη φετινή SEREXPO 2024 η γαστρονομία θα έχει την τιμητική της!
Τη σκυτάλη παίρνουν αρχικά οι Πολιτιστικοί κι άλλοι Σύλλογοι του Ν. Σερρών, που φέτος θα συμμετάσχουν σ’ έναν πρωτότυπο διαγωνισμό.
Θα δημιουργήσουν συνταγές με βάση τον παραδοσιακό σερραϊκό ακανέ αλλά και το – αγαπημένο υλικό πολλών- μανιτάρι, ενώ βασικός κριτής θα είναι ο Executive Chef , Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, Στυλιανός Δίγκας.
Όλα αυτά την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ»
Συνεπώς να ετοιμάζεστε…