Aπό την Ικαρία… μέχρι τις Σέρρες έφτασαν οι επισκέπτες της δράσης δράσης «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2024», που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου, με επισκέψεις του κοινού στα ζυθοποιία – μέλη της Ένωσης σε όλη τη χώρα, αναδεικνύοντας έτσι και την τουριστική χροιά που μπορεί να έχει ένας τέτοιος χώρος.
Χαρακτηριστική ήταν η προσέλευση επισκεπτών όλων των ηλικιών, οι οποίοι κατέκλυσαν τους ζυθοποιούς με ερωτήσεις γύρω από τον ζύθο, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την παραγωγική διαδικασία της μπύρας, τα διαφορετικά είδη και τις κατηγορίες της, πάντα σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Τα ζυθοποιεία-μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που συμμετείχαν φέτος στη δράση ήταν στις Σέρρες η εταιρία Siris Craft Brewery και στην Θεσσαλονίκη η Αθηναϊκή Ζυθοποιία AE και η Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης
Όλοι οι άλλοι δεν μπήκαν στο κόπο να δείξουν τις επιχειρήσεις τους!