Σε πορεία υλοποίησης έχει μπει για ακόμη μια χρονιά το πρόγραμμα «Παιδί και Βουνό» από την Ορειβατική Λέσχη Σερρών με στόχο, σε μια πλήρως αστικοποιημένη κοινωνία, να βρει ο νέος άνθρωπος μια υγιή διέξοδο στην φύση.

sakis gatsios stergios frastanlis

Οι εξορμήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά, ηλικίας 8 (3η Δημοτικού) έως 15 (3η Γυμνασίου) ετών, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από έναν εκ των δύο γονέων.

Ο εξοπλισμός περιορίζεται σε απλή αθλητική αμφίεση, ενώ απαραίτητο είναι και ένα μικρό σακίδιο για νερό και τρόφιμα.

Όσο για τις εξορμήσεις ξεκινούν αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Παληό – Ηρακλείτσα για πεζοπορία με θέα την θάλασσα.

Το ξεκίνημα θα γίνει από τον παραθαλάσσιο οικισμό Παλαιό Τσιφλίκι του νομού Καβάλας και θα ακολουθήσει πεζοπορία προς την ενδοχώρα, με κατεύθυνση βορειοανατολικά, έως την Νέα Ηρακλείτσα, μέσω ενός υπέροχου τοπίου μεσογειακής χλωρίδας (μήκος: περ. 8 χλμ.∙ υψομετρική διαφορά: περ. 250 μ.). Το σημείο συνάντησης είναι η Εκκλησία του Άι – Γιώργη, στις 9 το πρωί.

giannis kadis cheguevara club sokratis kotzaoglou

Όσοι πιστοί

Προσέλθετε

Στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Έκκληση προς τους αιμοδότες – Υπάρχει μεγάλη ανάγκη – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Χάρης Δούκας: Συνεργασία αποτελεί για μένα αυτό που λέω “ενώνουμε δυνάμεις”