Την Κυριακή είχαμε εκλογές και στο μπάσκετ, τις οποίες κέρδισε με μεγάλη διαφορά ο Βαγγέλης Λιόλιος

tasos kazias giannis ouvenis

Ο κ.Λιόλιος όχι απλά κέρδισε την προεδρία της Ομοσπονδίας μπάσκετ, αλλά πήρε και το 77% των ψήφων , κόντρα μάλιστα στον Παναγιώτη Φασούλα, που δεν κατόρθωσε καν να εκλεγεί ο ίδιος στο νέο διοικητικό συμβούλιο, αφού βάσει καταστατικού χρειαζόταν το 25 τοις εκατό των … ψήφων!

Συνολικά ψήφισαν 775 σωματεία, αριθμός που συνιστά αύξηση 27% σε σύγκριση με τις προ τριετίας εκλογές, με τα 595 από αυτά να σταυρώνουν τον συνδυασμό του Λιόλιου, τα 172 εκείνο του Φασούλα, ενώ 8 ψήφισαν λευκό.

Από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, εξέλεγη μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ θέση στο Δ.Σ. πήρε ος ανεξάρτητος ο Τάσος Δελημπαλταδάκης (387 ψήφοι).

Ο ανεξάρτητος Μπάνε Πρέλεβιτς πήρε μόλις 172 ψήφους και έμεινε εκτός, όπως και ο τέως γ.γ. Τάκης Τσαγκρώνης, που ψηφίστηκε μόνο από 43 σωματεία.

Συνεπώς ο κ. Λιόλιος εκλέγει 16 συμβούλους, και είναι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

vasilis katirtzoglou nikos farmakis

Φίλε Λάμπρο συγχαρητήρια

Τώρα απλά θα πρέπει να κοιτάξεις με δύο μάτια την Βόρεια Ελλάδα που αν μη τι άλλο σε εμπιστεύτηκε και σε …σταύρωσε!

Πέτυχε το 50ο φεστιβάλ της ΚΝΕ – Ο Κουτσούμπας έχει …ρεύμα!

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου το debate – Τα βρήκαν στο ΠΑΣΟΚ

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού με τοπικές βροχές και καταιγίδες