Πέμπτο κόμμα είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου της δημοσκόπησης της MetronAnalysis που παρουσίασε το Mega. 

giorgos gounas dimitris notas

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάζει νέα πτώση σε σχέση με τα ποσοστά του Ιουνίου της αντίστοιχης μέτρησης. 

Η Νέα Δημοκρατία κινείται κοντά στο 30% ενώ το ΠΑΣΟΚ καταγράφει άνοδο και φαίνεται να κλειδώνει την τη δεύτερη θέση.

lefteris avramakis apostolos tzitzikostas (2)

Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,8% έναντι 15,7% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν: Ελληνική Λύση 10,9%, ΚΚΕ 9,7%, ΣΥΡΙΖΑ 9,5% Φωνή Λογικής 5,4%, Πλεύση Ελευθερίας 5,3%, Νίκη 4,4%, Νέα Αριστερά 2,6%, ΜέΡΑ25 1,8%, Σπαρτιάτες 1%.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση έχοντας χάσει σχεδόν 4 μονάδες σε σχέση με τη μέτρηση του Ιουνίου, ενώ ηαδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει στο 11,8%,

thanasis malliaras eves tasos panagiotou panserraikos

Η ακρίβεια παραμένει το «νούμερο ένα» πρόβλημα για τους πολίτες έστω και εάν τα ποσοστά της απάντησης έχουν μειωθεί αισθητά σε σχέση με τη μέτρηση του Ιουνίου καθώς δεύτερη αυθόρμητη απάντηση είναι η οικονομία ενώ και η ιατρική περίθαλψη, με τη συζήτηση για το ΕΣΥ να έχει ενταθεί, δείχνει να απασχολεί σοβαρά τους ερωτηθέντες.

Ανακοίνωσε τον Κόλλια η Λατινοπούλου – Μεταγραφή αεροδρομίου, για την Φωνής Λογικής

Φεστιβάλ Καντίνας: Μια γιορτή γεύσης και μουσικής στη Νέα Μπάφρα
Αντιδράσεις για το «ξήλωμα» της γέφυρας Bailey στην Βυρώνεια– Θέλουν να παραμείνει οι κάτοικοι

Το Νοέμβριο 2024 οι εκλογές στο Επιμελητήριο Σερρών – Υποψήφιος πρόεδρος ο Θανάσης Μαλλιαράς – Νέα Σέρρες – Εβδομαδιαία Εφημερίδα του Νομού Σερρών (neaserres.gr)