Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, ανακοίνωσε στην συνέχειατη… μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κόλλια από τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα μεγαλύτερη χαρά όμως πήρε από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ακόμα καλύτερα ποσοστά σε σχέση με την περίοδο πριν την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, που την έδειχναν να καταλαμβάνει έδρα στην ευρωβουλή, όπερ και εγένετο. 

giorgos gounas dimitris notas

Η κ. Λατινοπούλου φαίνεται να αλιεύει ψήφους από τα πολύ δεξιά της ΝΔ, αλλά έχει δει πως ακόμα περισσότερες μπορεί να πάρει από όσους εδώ και καιρό έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο κυβερνών κόμμα και ψηφίζουν κόμματα δεξιότερα της ΝΔ. 

lefteris avramakis apostolos tzitzikostas (2)

Έτσι, άναψε την κόντρα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, η οποία απειλείται να οδηγηθεί μέχρι και στη δικαιοσύνη. 

Να σημειώσουμε πως η Ελληνική Λύση είναι το μεγαλύτερο (και εκλογικά και δημοσκοπικά) κόμμα του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου και η θεσσαλονικιώτικη σύγκρουση με βάση και το προφίλ των κ.κ. Βελόπουλου και Λατινοπούλου φαίνεται ότι θα έχει πολύ ψωμί…ακόμη!

thanasis malliaras eves tasos panagiotou panserraikos

Μη σας πως βρισκόμαστε στην αρχή…

Φεστιβάλ Καντίνας: Μια γιορτή γεύσης και μουσικής στη Νέα Μπάφρα
Αντιδράσεις για το «ξήλωμα» της γέφυρας Bailey στην Βυρώνεια– Θέλουν να παραμείνει οι κάτοικοι

Αντιδράσεις για το «ξήλωμα» της γέφυρας Bailey στην Βυρώνεια– Θέλουν να παραμείνει οι κάτοικοι

Το Νοέμβριο 2024 οι εκλογές στο Επιμελητήριο Σερρών – Υποψήφιος πρόεδρος ο Θανάσης Μαλλιαράς – Νέα Σέρρες – Εβδομαδιαία Εφημερίδα του Νομού Σερρών (neaserres.gr)