ΡΟΥΠΕΛ, ΚΕΡΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΟΘΗΡΙΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ρούπελ, Μουσείο Παλαιοντολογίας και Μουσείο για το Σπίτι Παιδιού τραβούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου του Δήμου μας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

maria papadimitriou xrisa palazi

200 και πλέον άτομα εντυπωσιάζονται σε καθημερινή βάση από τις ομορφιές της Σιντικής, οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από πολύχρωμες αφίσες και διαφημιστικά έντυπα που βρίσκονται στη θέση 21 του περιπτέρου 15.

Οι ερωτήσεις «πέφτουν βροχή», κυρίως, από μαθητές και μαθήτριες, αλλά και από ενήλικες γυναίκες, 25 – 60 ετών, και αφορούν στην ιστορία και τις εκδηλώσεις του Μήνα των Οχυρών.

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορούνται για το κρανίο του Αγκυλοθηρίου, 7.000.000 ετών που είναι το μοναδικό εύρημα παγκοσμίως και βρίσκεται στη Θερμοπηγή! 📍Η λίμνη Κερκίνη είναι μία σταθερή αξία με πολλούς να επισημαίνουν πως την έχουν επισκεφθεί πάνω από δύο (2) φορές.

tatsios deth

Η προβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, κυρίως, στον τομέα της εστίασης – παραγωγής προϊόντων από τον Δήμο μας αποδείχθηκε εξαιρετικά σημαντική αν αναλογιστούμε πως, σχεδόν όλοι, οι επισκέπτες ενδιαφέρονται για τα σημεία πώλησης και τους τρόπους προμήθειάς τους.

Πολλοί είναι και αυτοί που ενδιαφέρονται για τα τουριστικά καταλύματα και τις παροχές τους, ενώ εφοδιάζονται με τα αντίστοιχα διαφημιστικά φυλλάδια με σκοπό να προγραμματίσουν μία επίσκεψη με διανυκτέρευση στον Δήμο μας. 📍Πιστεύω ακράδαντα πως ο Δήμος Σιντικής οφείλει να επιδείξει την εξωστρέφεια που επιβάλλεται για να βοηθήσει την τοπική οικονομία με όλες του τις δυνάμεις και, σε μία πρώτη ανάγνωση, φαίνεται πως στέκεται εμπράκτως δίπλα σε όλους τους εργαζομένους, επαγγελματίες, άνεργους και επιχειρήσεις.

papadopoulou kiriaki miligka

Με το βλέμμα στο ΣΚ που ξεκίνησε, με το οποίο ολοκληρώνεται και η Διεθνής Έκθεση, θα ήταν ευχής έργον να επισκεφθείτε το χώρο και να γνωρίσετε καλύτερα τον τόπο της Σιντικής μέσα από την ξενάγηση της Ειδικής Συνεργάτιδάς στον τομέα Τουρισμού και Ανάπτυξης, Athanasia Liapi .

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ την Κυριακή 4.30μμ – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Δήμος Σερρών & ΔΕΥΑΣ έχουν πλέον ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Το Νοέμβριο 2024 οι εκλογές στο Επιμελητήριο Σερρών – Υποψήφιος πρόεδρος ο Θανάσης Μαλλιαράς – Νέα Σέρρες – Εβδομαδιαία Εφημερίδα του Νομού Σερρών (neaserres.gr)