Χάλκινο μετάλλιο στον γαστρονομικό διαγωνισμό Thailand World Junior Chef Battle 2024, που διεξήχθη στις 28-31 Αυγούστου στην Ταϊλάνδη, κατέκτησε η επίσημη ομάδα της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, Culinary Team Greece.

maria papadimitriou xrisa palazi

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες από 12 χώρες, παρουσιάζοντας εθνικές κουζίνες.

Η ελληνική ομάδα αντιπροσωπεύοντας την Μακεδονική Κουζίνα, αγωνίστηκε με το παραδοσιακό πιάτο «Λουβίδια με Πλιβριμιές» από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και απέσπασε τη σημαντική διάκριση.

Τα μέλη της ομάδας είναι ο Head Chef Θεόδωρος Κουρατζόγλου, ο Team member Δημήτρης Ελευθεριάδης και ο Team member Βασίλειος Ζιώγας.

Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας – Culinary Professionals ευχαριστεί τα μέλη της ομάδας, που με τον επαγγελματισμό τους και την άριστη συνεργασία τους έφεραν άλλη μία διάκριση για τη χώρα μας, αναδεικνύοντας διεθνώς την πλούσια γαστρονομική κουλτούρα μας!

papadopoulou kiriaki miligka


Επίσης, ευχαριστεί όλους τους υποστηρικτές, που στήριξαν την Ένωση σε αυτή την τόσο σπουδαία διεθνή γαστρονομική διοργάνωση.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα παραδοσιακών χωρών στο Λαογραφικό Όμιλο Βλάχων “Λαϊλιάς Σερρών” – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr


Στην εκδήλωση “Γυναίκες Δήμαρχοι” στη ΔΕΘ oμιλήτρια η Βαρβάρα Μητλιάγκα – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Χάρης Δούκας: Να ξανακάνου