Πολύ άσχημη είναι σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο έργων κ. Γάτσιο η κατάσταση του κολυμβητηρίου στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων

sakis gatsios dimitris michtsoglou

Τα συνεργεία του εργολάβου μόλις προχθές προχώρησαν στην απόξεση των σοβάδων στα δοκάρια του κολυμβητηρίου για να διαπιστώσουν εκτεταμένες διαβρώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται το έργο να παραδοθεί το Σεπτέμβριο και άπαντες περιμένουν μια νέα ειδική εξέταση των δοκών στήριξης, για να δούμε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα, μιας και τα συνεργεία επισκευής φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους και …αποχώρησαν!

Συνεπώς το μέλλον του Κολυμβητηρίου είναι δυσοίωνο, καθώς οι ζημιές είναι μεγάλες και σοβαρές και κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα διορθωθούν

Από την μία κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος και κυρίως από που θα βρεθούν τα χρήματα, καθώς μόλις 300 χιλιάρικα μπήκαν στο συγκεκριμένο έργο και μάλιστα με …ανάθεση!

Και εκεί που υπολογίζαμε να έχουμε ένα κολυμβητήριο σε χρήση και άλλα δύο υπο κατασκευή φαίνεται πως όλα βρίσκονται στον …αέρα!

thanasis malliaras giorgos michos

Και το παλιό δεν γίνεται και η μελέτη στο μεγάλο κολυμβητήριο δεν είναι έτοιμη και υπάρχει κίνδυνος απένταξης, ενώ το προπονητήριο είναι ακόμα στα χαρτιά και αν μη τι άλλο να προχωρήσει θα θέλει και ένα διάστημα για την κατασκευή του!

Συνεπώς άλλο τα λόγια και ο προγραμματισμός και άλλο η …πραγματικότητα!

Σωστά;

Δήμος Εμμανουήλ Παππά: Πόσιμο το νερό στο Βαλτοτόπι – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Έρχονται προσλήψεις στην Δημοτική Αστυνομία – Παίρνουν 250 εκατ. Ευρώ οι δήμαρχοι – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Χάρης Δούκας: Συνεργασία αποτελεί για μένα αυτό που λέω “ενώνουμε δυνάμεις”